Wij zijn pas tevreden, als jij het bent. En daar hoort vanzelfsprekend een coulant retourbeleid bij!

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestiging. Aansluitend krijg jij, binnen 5 werkdagen, het volledige orderbedrag , inclusief de verzendkosten* die jij hebt betaald voor het terugsturen naar Leren Veterketting, van ons teruggestort.

Zo kost het jou dus helemaal niks!

*LET OP:

  • Alleen geldig binnen Nederland
  • Wij vergoeden maximaal de verzendkosten die minimaal noodzakelijk zijn voor het versturen. Dit is in vrijwel alle gevallen het verzendbedrag wat van toepassing is voor briefpost. Wij melden als jij je retour aanmeldt van tevoren netjes wat de aanbevolen verzendwijze is.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Lerenveterketting.nl geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@lerenveterketting.nl. Je kan hiervoor ook onderstaande retourformulier gebruiken.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourformulier

Voor het aanmelden van jouw retourzending vul je onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!